BoxAir BoxAir Inverter BoxAir Inverter Split BoxAir Inverter Split Combi


BoxAir

Compacte On-Off warmtepomp
All in one - Een moderne compacte unit met electronische injectie en internet aansluiting

De BOXAIR warmtepomp is een zeer efficiente en energiezuinige warmtepomp voor verwarmen, koelen en warm sanitair warm water. Het design is vervaardigd van weersbestendige materialen en roestvast staal voor langdurige buitenopstelling. Door de toepassing van scroll-compressoren en geluidsarme ventilatoren is intensief gebruik toegestaan. De hele serie is voorzien van energiezuinige gelijkstroomventilatoren met variabele snelheid. Door de lage aanschafprijs van de hele installatie is de investering snel terugverdiend.

De BoxAir warmtepomp is een van de stilste in zijn soort, en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste stand van techniek.


Toestellen


Datasheets

BoxAir Inverter

Hightech kwaliteit in een compacte unit
Winnaar in 2010, modulerende warmtepomp "hightech" kwaliteit in een compacte unit

De BOXAIR Inverter is een compacte moderne lucht/water warmtepomp met de nieuwste stand der techniek, zoals een electronisch expansieventiel, compressor inverter techniek welke de warmtepomp perfect doet moduleren. Dit voorkomt het aan- en uitschakelen van de compressor, waardoor de levensduur van de componenten wordt verlengd. Het gevolg is een enorme verlaging van het energieverbruik, tot maar liefst 30%! Het plaatsen van een buffertank is ook overbodig, wat ruimte en installatiekosten bespaart.

De warmtepomp is uitgevoerd met energiezuinige toerentalgeregelde ventilator, ingebouwd elektrische element, en een moderne digitale Carel controleunit, met de mogelijkheid voor een directe aansluiting op het Internet.


Toestellen


Datasheets

BoxAir Inventer Split


Datasheets

BoxAir Inventer Split Combi


Datasheets


Hoge Mauw 1325a
2370 Arendonk (B)

info@climaproducts.be
Tel. 014 46 00 00

Vraag offerte