AquaMaster AquaMaster Inverter AquaMaster Inverter Combi


AquaMaster

Warmtepomp
Moderne en beproefde warmtepomp voor installaties van 7 tot 500Kw

De AQUAMASTER is een moderne serie warmtepompen bodem/water (water/water) voor een open- of gesloten bronsystemen. Met een modellenreeks van 7 tot 65 kW wordt een breed marktsegment afgedenkt. In cascade geplaatst is een maximaal vermogen van ca 500 kW mogelijk. De AquaMaster warmtepompen werken efficient,stil en zeer betrouwbaar. Door de maximale aanvoertemperatuur van ruim 60°C, is deze warmtepomp ook uitstekend geschikt voor renovatieprojecten. Een bijkomend voordeel is de “low-noise” compressor, die gemonteerd is op een trillingsvrij frame waardoor de warmtepomp geen plaatsingsbeperkingen kent. De AquaMaster is voorzien van moderne technologie, complete basisuitvoering en vele mogelijke uitbreidingen en accessoires. En misschien wel het meest belangrijke, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Toestellen


Datasheets

AquaMaster Inverter

Geavanceerde techniek met hoogst haalbare COP waarden

De AQUAMASTER Inverter (bodem - water) warmtepomp met Inverter techniek levert het hoogst mogelijke rendement voor verwarming of koeling. De compressor met de frequentie-inverter past continu zijn geleverd vermogen aan aan de vraag van het verwarmingssysteem, waardoor onder alle omstandigheden het juiste verwarmingsvermogen wordt geleverd. Ook is een buffervat overbodig.

De combinatie van de inverter techniek , de electronische expansie klep en het zgn. adaptieve “equithermal control system”, met de mogelijkheid van temperatuurcompensatie op de stooklijn, levert een uniek hoge prestatiefactor met energiebesparingen tot maar liefst 20%! Bijkomende voordelen zijn de lagere belasting van de compressor, de langere levensduur van de componenten en een langere bedrijfszekerheid.


Toestellen


Datasheets

AquaMaster Inverter Combi

Het sumum op het gebied van warmtepompen!
Verwarmen, koelen, tapwater in een omkasting

Deze modulerende combi warmtepomp met Invertertechniek is de meest moderne in zijn soort voor verwarmen, koelen, en warm tapwaterbereiding. De compressor past continu zijn geleverde vermogen aan aan de vraag van het verwarmingssysteem, waardoor er altijd het hoogst haalbare systeem rendement wordt bereikt. Standaard is deze warmtepomp voorzien van een 190 liter boiler met als extra een ingebouwde zonneboiler-spiraal. Een Internet aansluiting is optioneel.


Toestellen


Datasheets


Hoge Mauw 1325a
2370 Arendonk (B)

info@climaproducts.be
Tel. 014 46 00 00

Vraag offerte