Over ClimaPro

Climapro is gespecialiseerd in warmtepompen en geothermische systemen. Climapro is een spin-off van een bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek. Wij beschikken over het exclusief dealership van MasterTherm.

Het voordeel dat je bij ClimaPro hebt is dat wij u het volledige pakket kunnen aanbieden. Dit wil zeggen dat wij u bijstaan in de keuze van zowel de bron, de warmtepomp én het afgiftesysteem. Enkel met de nodige kennis, know-how en opleiding is het mogelijk om een correcte dimensionering (warmteverlies) te berekenen en te bepalen. Onze praktijkervaring als installatiebedrijf heeft ons de nodige kennis opgeleverd om op deze manier te werken.

 

Technologie van onze warmtepompen

Kwaliteit
Een verwarmingssysteem is het kloppende hart van elk gebouw, het zorgt voor warmte en moet altijd functioneren. Bij aankoop van een warmtepomp mogen daarom geen compromissen gesloten worden.

Toonaangevend in verwarmen en koelen
De warmtepomp in samenwerking met de aardwarmtekorven zorgt voor ongeziene presaties van efficiëntie en betrouwbaarheid. Het overschakelen van verwarmen naar koelen is één van de voordelen van een warmtepomp.

Buffervat is overbodig
De warmtepomp Is uitgevoerd met energiezuinige toerental geregelde compressor. Deze zorgt steeds voor het juiste vermogen. Het plaatsen van een buffervat is dan ook overbodig, wat ruimte en kosten bespaard.

Toonaangevend bij warmtepompen lucht & aarde
De lucht/water warmtepompen bereiken al jaren recordwaarden in efficiëntie, zijn geluidsarme toestellen en beperken de verwarmingskosten tot een minimum. Ook de aardwarmtekorven behalen topprestaties.

Voorsprong door techniek
De modulerende technologie is het resultaat van intensief permanent onderzoek en ontwikkeling. Het werk in eigen onderzoekslab en vele jaren ervaring resulteren vandaag in oplossingen voor de uitdagingen van morgen.

 

Trainingscentrum Arendonk

In het trainingscentrum in Arendonk geven wij opleidingen aan installatiebedrijven, architecten, bouwbedrijven en studiebureau's. Het trainingscentrum is uitgerust met de nieuwste technieken. Er is een hele ruimte opgebouwd bestaande uit verschillende types van de warmtepompen. Er is een AquaMaster (ON/OFF warmtepomp) en een AquaMaster Inverter (modulerende warmtepomp) geplaatst. Alsook zijn er twee verschillende types van bronsystemen geïntegreerd. Er zijn twee verticale boringen uitgevoerd van 150 meter diepte. Het andere systeem dat geïntegreerd is zijn de aardwarmtekorven. Er bevinden zich in totaal 8 stuks op onze site, die ook instaan voor de hele verwarming van het gebouw.

Welke technieken zijn er concreet verwerkt in de bedrijfshal van ClimaPro?

MasterTherm Warmtepompen

  • De AquaMaster (On/Off) [Bodem/Water]
  • De AquaMaster Inverter (Inverterende of simpelweg modulerende warmtepomp). [Bodem/Water]
  • De BoxAir Inverter modulerende warmtepomp [Lucht/Water]

Bronsystemen

  • 8 aardwarmtekorven als bodemsysteem
  • 2 verticale boringen van 150 meter diepte

Afgiftesystemen

  • Ingeslepen vloerverwarming
  • Droogbouw systeem
  • Traditionele vloerverwarming


Hoge Mauw 1325a
2370 Arendonk (B)

info@climaproducts.be
Tel. 014 46 00 00

Vraag offerte