BoxAir BoxAir Inverter EasyMaster EasyMaster Indoor Split AirMaster Mini


BoxAir

Compacte On-Off warmtepomp
All in one - Een moderne compacte unit met electronische injectie en internet aansluiting

De BOXAIR warmtepomp is een zeer efficiente en energiezuinige warmtepomp voor verwarmen, koelen en warm sanitair warm water. Het design is vervaardigd van weersbestendige materialen en roestvast staal voor langdurige buitenopstelling. Door de toepassing van scroll-compressoren en geluidsarme ventilatoren is intensief gebruik toegestaan. De hele serie is voorzien van energiezuinige gelijkstroomventilatoren met variabele snelheid. Door de lage aanschafprijs van de hele installatie is de investering snel terugverdiend.

De BoxAir warmtepomp is een van de stilste in zijn soort, en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste stand van techniek.


Toestellen


Prijslijst

Prijslijst BoxAir

BoxAir Inverter

Hightech kwaliteit in een compacte unit
Winnaar in 2010, modulerende warmtepomp "hightech" kwaliteit in een compacte unit

De BOXAIR Inverter is een compacte moderne lucht/water warmtepomp met de nieuwste stand der techniek, zoals een electronisch expansieventiel, compressor inverter techniek welke de warmtepomp perfect doet moduleren. Dit voorkomt het aan- en uitschakelen van de compressor, waardoor de levensduur van de componenten wordt verlengd. Het gevolg is een enorme verlaging van het energieverbruik, tot maar liefst 30%! Het plaatsen van een buffertank is ook overbodig, wat ruimte en installatiekosten bespaart.

De warmtepomp is uitgevoerd met energiezuinige toerentalgeregelde ventilator, ingebouwd elektrische element, en een moderne digitale Carel controleunit, met de mogelijkheid voor een directe aansluiting op het Internet.


Toestellen


Prijslijst

Prijslijst BoxAir Inverter

EasyMaster

Split On-Off warmtepomp
Split warmtepomp met zeer hoog rendement en een super prijs/kwaliteit verhouding

De EASYMASTER warmtepomp is qua keuze een van de meest zuinige en milieuvriendelijke warmtepompen voor verwarming/koeling/ warmtapwater (sanitair warm water) met een super prijs/kwaliteit verhouding. Dit zogenaamde split-model heeft ten opzichte van de traditionele modellen een aantal voordelen zoals een ultra-low-noise buiten-unit. De meest belangrijke componenten bevinden zich in de binnen-unit, waardoor een zeer lange levensduur is gewaarborgd. Ondanks dat deze warmtepomp zeer laag geprijsd is, is hij voorzien van de moderne highquality, stille en robuuste Sanyo compressor, en voorzien van electronisch koudemiddel inspuiting en een Carel controle unit. Alle overige componenten zijn van de meest bekende merken. Er is een scala aan accessoires mogelijk, inclusief Internet aansluiting.


Toestellen


Prijslijst

Prijslijst EasyMaster

EasyMaster Indoor Split

Split On-Off warmtepomp
Zeer flexibele oplossing voor binneninstallaties in woonblokken, flats of bedrijfsgebouwen

Bij deze lucht/water warmtepomp is geen buitenruimte nodig, zowel de warmtepomp als ook de lucht warmtewisselaar worden binnen opgesteld. De lucht aanzuig- en uitblaasvoorziening bestaan uit buizen die geplaatst worden in dak of muur. De EASYMASTER Indoor Split is de enige in zijn soort met een vermogensrange van 10 tot 31 kW.


Toestellen


Prijslijst

Prijslijst EasyMaster Indoor Split

AirMaster Mini

Split On-Off warmtepomp
Uitstekende split warmtepomp voor de meest extreme condities

De AIRMASTER Mini is een zeer efficiënte warmtepomp voor verwarmen en koelen, en uitgerust met moderne technologie. Deze warmtepomp is uitgerust met de Copeland ZH compressor, ontworpen voor warmtepompen die werken onder de meest extreme condities. Het resultaat hier van is een hogere COP factor van deze warmtepomp bij warmtevraag voor tapwater of CV bij extreem lage buitentemperaturen ten opzichte van standaard warmtepompen. De AirMaster MINI is een excellent product gemaakt voor alle toepassingen, met de volgende extra componenten reeds in de basisversie: Desuperheater voor tapwater van 60°C, en expansiekaart voor de aansturing van verwarmingsgroepen, mengkleppen en pompen tot 36kW heatloss


Toestellen


Prijslijst

Prijslijst AirMaster Mini

Hoge Mauw 1325a
2370 Arendonk (B)

info@climaproducts.be
Tel. 014 46 00 00

Vraag offerte